Wie zijn wij - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-262,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Wie zijn wij

XXS – de naam zegt het eigenlijk al – staat voor kleinschalige kinderopvang. Een kleinschalige omgeving waar ruimte is voor de persoonlijke aandacht van je kind. Een plek waar kinderen plezier beleven en zich kunnen ontwikkelen. En waar elke dag een belevenis is.

 

Kinderen stimuleren
Kinderen zien opgroeien die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Dat is de ambitie van XXS kinderopvang, elke dag opnieuw. Daar ligt ook onze toegevoegde waarde: kinderen stimuleren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We willen daarvoor samen met ouders de basis leggen.

 

Meerdere kinderdagverblijven en BSO’s
In maart 2014 opende XXS Kinderopvang haar deuren in Cuijk. Inmiddels hebben wij meerdere vestigingen voor kinderopvang, zowel kinderdagverblijven als BSO.

 

Pedagogisch medewerkers
Persoonlijk en binnen ons vakgebied willen we blijven groeien en vernieuwen. Onze pedagogisch medewerkers dragen in hoge mate bij aan een sfeervolle en veilige omgeving voor uw kind. Motivatie is daarbij het sleutelwoord. We besteden daarom veel tijd aan de ontwikkeling van onze pedagogisch medewerkers, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Deze inspanningen worden gewaardeerd en dragen bij aan een mooie, kwalitatieve en prettige werkomgeving.

Onze kinderopvang in cijfers

Enkele wetenswaardigheden XXS kleinschalige kinderopvang

38
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

175
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

155
Boterhammen

Aantal boterhammen per dag gesmeerd.

Kleine impressie