Vraagouder - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
419
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-419,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Vraagouder

Wanneer je als werkende ouder opvang voor je kind(eren) zoekt, wil je natuurlijk in de eerste plaats dat je kind in een veilige en vertrouwde omgeving terecht komt. Een plek waar kinderen de ruimte krijgen zichzelf te zijn, zich spelend met andere kinderen kunnen ontwikkelen en waar ze zich vooral thuis kunnen voelen.

 

Gastouderbureau XXS bemiddelt tussen gastouders en vraagouders die een passende oppas voor een of meerdere dagdelen in de week zoeken. Kleinschalige kinderopvang thuis of uit huis voor kinderen van 0 tot 4 jaar en/of buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Samen met vraagouders gaan we op zoek naar een geschikte gastouder. Daarbij gaan we natuurlijk zorgvuldig te werk. Je brengt je kind immers niet zomaar ergens.

 

Opa- & oma-regeling

Steeds meer opa’s en oma’s passen een of meerdere dagen in de week op de kleinkinderen. In de meeste gevallen niet om een centje bij te verdienen, maar omdat ze graag tijd met de kleinen doorbrengen. Ouders komen ook in dat geval in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

 

Via gastouderbureau XXS hebben opa’s en/of oma’s de mogelijkheid om gastouderopvang te bieden voor hun kleinkinderen en kunnen vader en/of moeder aanspraak maken op kinderopvangtoeslag. Natuurlijk geldt dat niet alleen voor opa’s en oma’s, maar ook voor andere familie of kennissen die met een vaste regelmaat oppassen.

 

Kinderopvangtoeslag
Opa’s en oma’s schrijven zich via de gebruikelijke weg in bij gastouderbureau XXS. Uiteraard hanteren we daarbij dezelfde procedures en werkwijze als voor andere gastouders geldt. Ouders schrijven zich als vraagouder bij ons in en kunnen daarmee aanspraak maken op de kinderopvangtoeslag. Spaar je het financiële voordeel, op een kinderrekening bijvoorbeeld, dan heb je al gauw een aardig centje voor de kinderen weggezet.

Onze kinderopvang in cijfers

Enkele wetenswaardigheden XXS kleinschalige kinderopvang

31
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

160
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

120
Boterhammen

Aantal boterhammen per dag gesmeerd.

Kleine impressie