XXS op de Gezondheidsbeurs 15 en 16 september - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
1216
post-template-default,single,single-post,postid-1216,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

XXS op de Gezondheidsbeurs 15 en 16 september

XXS op de Gezondheidsbeurs 15 en 16 september

We zijn ook dit jaar weer op de Gezondheidsbeurs aanwezig. Met deze keer kleine en grote belevenissen voor de jongste bezoekers, voor hun ouders én voor aanstaande moeders en vaders!

Kleine en grote belevenissen in de XXS Kids Playground

Kinderen ontwikkelen zich door de wereld om hen heen te ontdekken. En dus vinden kids bij Villa XXS en BSO XXS Buiten een plek waar zij zich vrij voelen om op ontdekkingstocht te gaan. Tijdens de gezondheidsbeurs is er in de XXS Kids Playground dan ook van alles te beleven. Voor de kleinsten, maar ook voor de iets groteren die onder andere kunnen klauteren in een heuse klimboom.

Pret-echo voor moeders en vaders ‘to be’

Overigens valt er in onze stand niet alleen voor kinderen wat te ontdekken. Aanstaande moeders en vaders kunnen op de beurs namelijk een echte pret-echo laten maken voor slechts euro 40,-. Door een professionele echoscopiste. En gaat de kleine straks naar Villa XXS, dan krijg je de kosten van de pret-echo retour op je eerste XXS-factuur. Bovendien ontvang je bij inschrijving bij XXS kinderopvang een gratis 4D pret-echo. Een kennismakingsactie omdat we binnenkort gaan uitbreiden met pret-echo’s voor ouders ‘to be’. Dus ben je zwanger, bezoek dan vooral even de stand van XXS!

Meer info over de Gezondheidsbeurs

Datum: zaterdag 15 en zondag 15 september 2018

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Ebben Inspyrium, Cuijk

www.degezondheidsbeurs.nl