XXS breidt uit met pret-echo's - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
1213
post-template-default,single,single-post,postid-1213,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

XXS breidt uit met pret-echo’s

XXS breidt uit met pret-echo’s

XXS Kinderopvang in Cuijk gaat in het najaar van 2018 uitbreiden. In het boven Villa XXS gelegen pand kan men vanaf oktober 2018 terecht voor pret-echo’s. In samenwerking met Samsung Nederland wordt een speciale ruimte ingericht met apparatuur voor 2D-, 3D- en zelfs 4D-echo’s. De echo’s worden gemaakt door een professionele echoscopiste. Daarnaast komt er op de locatie een ruimte waar familieleden desgewenst kunnen meekijken. Ook zal er de mogelijkheid zijn om babyshowers te organiseren.

Sanna Bogaerts, eigenaresse XXS Kinderopvang: “We zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om ouders en toekomstige ouders een totaalpakket aan te kunnen bieden. Een zwangerschap is een bijzondere belevenis voor zowel de aankomende ouders als grootouders en andere familie. We kunnen straks op de locatie van Villa XXS in Cuijk vanaf 16 weken een pret-echo maken, zodat de jonge ouders de ontwikkeling van hun kind goed kunnen volgen. Natuurlijk verstrekken we geen medische echo’s; wel verwijzen we als da nodig zou zijn door naar de verloskundige.”

Samsung Nederland is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van medische apparatuur en is zeer ervaren in het inrichten van uiteenlopende ziekenhuisafdelingen in Nederland en daarbuiten. Door samenwerking te zoeken met professionele partijen, is het mogelijk om een uitstekende kwaliteit te bieden op dit gebied.