Papa & Mama to be - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
1266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1266,page-child,parent-pageid-1259,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Papa en mama To Be

De zwangerschap is een bijzondere tijd, waar je ontzettend van zult genieten. Wij helpen je daar graag bij. Bij XXS To Be kun je terecht voor (zwangerschaps)massage, beautybehandelingen, coaching, bootcamp, pedagogisch advies, vragen aan onze diëtiste en nog veel meer tijdens en na de zwangerschap.

 

Maak van je echo een feestje!  

Wil je de echo nog specialer maken? Boek dan een Special bij je XXS To Be.

Neem gezellig je hele familie of je liefste vrienden mee en begin de echo met een glaasje roze of blauwe bubbels. Tijdens de echo krijgen jullie ook iets lekker (uiteraard ook in thema) en de zwangere krijgt een presentje. Heel bijzonder om op deze manier dit mooie moment te delen met familie en vrienden.

Geef bij je reservering aan met hoeveel personen jullie komen (2-8).

 

Massage

Een moment van rust en ontspanning? Maak een afspraak voor een massage!

Zwangerschapsmassage heeft een positief effect op de vele veranderingsprocessen die er tijdens deze periode plaatsvinden. Zij zorgt voor een betere bloedcirculatie, ook van de baby, betere nachtrust, betere ademhaling, minder spierspanning, minder stress en minder complicaties. Ook is zij zeer belangrijk als voorbereiding op een ontspannen bevalling.

Zwangerschapsmassage wanneer je minder dan 12 weken zwanger bent wordt afgeraden.

Wij bieden verschillende zwangerschapsmassages aan:

 

Zwangerschapsmassage
Tijdens je zwangerschap is je lijf hard aan het werk. Je buik wordt steeds groter en wordt een grotere belasting op je banden en spieren. Hoe lekker is het dan om lekker gemasseerd te worden en je spieren weer even los worden maken. Met een massage kun je ontspannen zodat je je daarna weer fit voelt.

 

Mama massage
Misschien ben je al bevallen en heb je behoefte om even helemaal te ontspannen. Een mamma massage kan dit voor jou doen. Even een moment voor jezelf en lekker tot rust te komen.
Deze massage is te boeken vanaf 4-6 weken na de geboorte van je kindje.

Onze kinderopvang in cijfers

Wij geven graag wat leuke getallen over onze kleinschalige opvang

31
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

160
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

120
Boterhammen

Aantal boterhammen per dag gesmeerd.

Kleine impressie