Babyshowers - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
1265
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1265,page-child,parent-pageid-1259,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Babyshower

De ultieme verrassing voor je zwangere dochter, zus of beste vriendin. Kom samen met vriendinnen, familie of collega’s gezellig hightea en genieten van lekkere hapjes en daarna met z’n allen genieten van de beelden van de kleine. Bij XXS To Be is dit allemaal mogelijk, wij passen ons aan op de wensen van jullie.

Een zwangerschap is iets heel moois, iets heel bijzonders, maar kan ook ontzettend zwaar zijn. Vooral de laatste loodjes zijn voor veel vrouwen erg zwaar. Hoe leuk is het dan om door je vriendinnen, moeder of zussen verrast te worden met een babyshower. Gezellig een middagje samen spelletjes doen, namen raden, babyhapjes proeven, een rompertje bedrukken, schilderijtjes maken voor de babykamer…de mogelijkheden zijn eindeloos.

Niets is ons te gek en alles is bespreekbaar.

 

De  echo
Het hoogtepunt van de middag is natuurlijk de 4D echo. De zwangere ligt comfortabel in de behandelstoel, de rest zit knus bij haar en met z’n allen kunnen jullie dan op een groot scherm gaan kijken naar het prachtige snoetje van de kleine. Op wie lijkt hij of zij het meest? Is hij rustig of lekker aan het draaien?

Natuurlijk krijgt de zwangere dame de beelden die gemaakt worden allemaal mee, zodat ze ook thuis nog heerlijk kan nagenieten van de beelden en de geweldige middag die ze gehad heeft.

 

Een middag High Tea voor 10 personen met een 4D echo voor de zwangere is er al vanaf €25,00 pp

 

Dit is inclusief:

Alcoholvrij glaasje champagne

Hartige en zoete lekkernijen

Onbeperkt thee en koffie

2D/3D/4D echo voor de zwangere (30 min)

2 foto’s en alle digitale beelden op USB stick

Presentje voor de zwangere

Het is daarnaast ook mogelijk om dit arrangement uit te breiden met een verwenarrangement.

 

Voor meer informatie en een offerte op maat, neem contact met ons op via het contactformulier of email naar pretecho@xxskinderopvang.nl

Onze kinderopvang in cijfers

Wij geven graag wat leuke getallen over onze kleinschalige opvang

31
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

160
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

120
Boterhammen

Aantal boterhammen per dag gesmeerd.

Kleine impressie