Wist u dat? - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
1657
post-template-default,single,single-post,postid-1657,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Wist u dat?

Wist u dat?

We naast een blog, in deze periode ook een vlog zijn gestart? De vloxxs wordt iedere dag in ieder geval op facebook en linkedIn geplaatst.

Je op social media ook onze XXS moves kunt vinden. Wij dagen de kinderen van de bso uit met leuke challenges en nodigen jullie uit om ook iemand uit het team uit te dagen. Zo blijven we toch op een leuke manier in contact met jullie . Kom maar op met die filmpjes!

Het voor de belastingdienst en jaaropgaves fijn is als alle gegevens in Bitcare correct zijn? Mochten er nog gegevens ontbreken, zoals BSN nummers, geboortedatums e.d. vragen we jullie deze aan te vullen. Persoonlijke gegevens kunnen door ouders zelf worden aangepast. De aanpassingen komen dan net zoals opvang aanvragen binnen ter goedkeuring.