Binnenkort een kleine op komst? - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
1225
post-template-default,single,single-post,postid-1225,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Binnenkort een kleine op komst?

Binnenkort een kleine op komst?

Zwanger? Allereerst van harte gefeliciteerd! Een zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis. Voor jou als aankomende ouder natuurlijk, en voor grootouders en andere familie. Hoe fijn is het dan, als je de ontwikkeling van je kind goed kunt volgen. XXS TO BE biedt aanstaande mama’s en papa’s daarom professionele pret-echo’s vanaf 16 weken op de locatie van kinderdagverblijf Villa XXS in Cuijk en in Grave.

Nieuwsgierig naar de ontwikkeling van je kleine? Laat dan een pret-echo maken bij XXS! In het boven Villa XXS gelegen pand in Cuijk kun je vanaf oktober 2018 terecht voor pret-echo’s. In samenwerking met Samsung Nederland is een speciale ruimte ingericht met apparatuur voor 2D-, 3D- en zelfs 4D-echo’s. De echo’s worden uiteraard gemaakt door een professionele echoscopiste. Familieleden en/of vrienden meenemen? Dat kan! Ook zij zijn welkom om voor het eerst naar je baby te komen kijken. Daarnaast is er de mogelijkheid om babyshowers te organiseren.

De voordelen van XXS TO BE:

  • Pret-echo’s vanaf 16 weken in 2D, 3D en 4D
  • Gediplomeerd echoscopiste
  • Geen medische echo’s – wel doorverwijzing naar verloskundige mocht dat nodig zijn
  • Moderne en prettige ruimte
  • Ook familie en/of vrienden zijn welkom en kunnen het maken van de echo meebeleven
  • Samsung Nederland is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van medische apparatuur en is zeer ervaren in het inrichten van uiteenlopende ziekenhuisafdelingen in Nederland en daarbuiten.

 

Download de pdf >