Kinderopvangtoeslagen - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
650
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-650,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Kinderopvangtoeslagen

Ouders kunnen een kinderopvangtoeslag krijgen als zij gebruik maken van kinderopvang die is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Hiervoor moet de opvang voldoen aan de kwaliteitseisen uit de Wet kinderopvang. XXS kinderopvang is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en ondergaat jaarlijks kwaliteitscontrole door de GGD.

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten die ouders maken voor kinderopvang en wordt uitgekeerd door de belastingdienst. De overheidsbijdrage is afhankelijk van het inkomen van de ouders, het aantal kinderen in opvang en het aantal opvanguren.

Kinderopvangtoeslag berekenen
Wil je weten of je recht hebt op kinderopvangtoeslag en zo ja, hoeveel? Maak dan een proefberekening via de site van de belastingdienst.

Kinderopvangtoeslag aanvragen
Je kunt kinderopvangtoeslag online aanvragen bij Mijn toeslagen van de Belastingdienst. Daarvoor heb je je DigiD-inlogcode nodig. Op de site van de belastingdienst vind je uitgebreide informatie over de kinderopvangtoeslag. Vraag kinderopvangtoeslag uiterlijk binnen drie maanden na start van de opvang aan.

Benieuwd?

Bel 0485 – 350139 voor een vrijblijvend bezoek aan een van onze vestigingen.

of vul het formulier in

Onze kinderopvang in cijfers

Enkele wetenswaardigheden XXS kleinschalige kinderopvang

38
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

175
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

155
Boterhammen

Aantal kids die bij ons op de opvang zitten

Kleine impressie