Villa XXS - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
380
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-380,page-child,parent-pageid-688,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Kinderdagverblijf Villa XXS

Kleine en grote belevenissen bij kinderdagverblijf Villa XXS. Kinderen ontwikkelen zich door de wereld om hen heen te ontdekken. Samen met anderen en alleen. Binnen onze dagverblijven scheppen we een veilige thuisomgeving waar kinderen plezier beleven en zich kunnen ontwikkelen. Een plek waar kinderen zich vrij voelen om op ontdekkingstocht te gaan. Vanuit hun eigen nieuwsgierigheid, en vanuit activiteiten die hen stimuleren om nieuwe belevenissen aan te gaan. Een beetje zoals thuis eigenlijk, maar dan mét heel veel vriendjes en vriendinnetjes.

 

Fantasievol en uitdagend
Onze kinderdagverblijven zijn stuk voor stuk op hun eigen unieke maar herkenbare manier fantasievol, uitdagend en sfeervol ingericht. En dat zorgt ervoor dat je kind zich bij Villa XXS direct thuis zal voelen. Zowel binnen als buiten is er alle ruimte om eindeloos te spelen en te ravotten, maar even goed ruimte om tot rust te komen of de wereld even alleen te ontdekken.

 

Horizontale groepen
XXS Kinderopvang werkt met horizontale groepen, waar kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar op een groep zitten.
• Babygroep: van 2 maanden tot 2 jaar en 3 maanden
• Peutergroep: van 2 jaar en 3 maanden tot 3,5 jaar
• Plusgroep: van 3,5 jaar tot 4 jaar

Onze kinderopvang in cijfers

Wij geven graag wat leuke getallen over onze kleinschalige opvang

31
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

160
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

120
Boterhammen

Aantal boterhammen per dag gesmeerd.

Kleine impressie