Opvang en extra's - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-384,page-child,parent-pageid-688,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Opvangmogelijkheden en extra’s

Om optimaal op de wensen en behoeften van (werkende) ouders in te spelen, biedt kleinschalig kinderdagverblijf Villa XXS kinderopvang op maat en diverse extra’s die het ouders net even makkelijker maken.

 

 • Kinderopvang op vaste dagen en tijden
  Kies je ervoor om je kind op vaste dagen en tijden naar XXS te brengen, dan betaal je een vast tarief per maand.

 

 • Flexibele kinderopvang op maat
  Bij flexibele opvang bekijk je maandelijks welke opvang je nodig hebt. Je hebt een vast uurtarief met een wisselend maandbedrag.

 

 • Ontbijt
  Om te zorgen dat kinderen de dag goed en gezond beginnen, kunnen kinderen ‘s ochtends tegen een kleine vergoeding ook ontbijten bij XXS Kinderopvang.

 

 • Warme maaltijd-service
  Op alle vestigingen bieden wij ook de mogelijkheid om kinderen ‘s avonds tegen ene kleine vergoeding mee te laten eten. We eten gezamenlijk, waardoor de warme maaltijd rustig kan verlopen en andere kinderen hier geen hinder van ondervinden. De warme maaltijden worden verstrekt door ‘Lekker en Vers’ en elke dag vers bereid en aangeleverd. Het menu is uitgebreid en houdt rekening met kinderen die wegens een allergie of geloofsovertuiging bepaalde ingrediënten niet mogen eten. De portionering is natuurlijk afgestemd op de leeftijd van het kind.

 

 • XXS Expres pendeldienst
  Ouders die kinderen op Villa XXS en op BSO XXS Buiten hebben zitten, bieden we de service dat zij hun op één locatie kunnen ophalen. De kinderen worden dan met de XXS Expres pendeldienst naar de andere vestiging gebracht. Deze dienst rijdt een aantal keer per dag.

 

 • Huiswerkbegeleiding
  In de hogere groepen van het basisonderwijs worden kinderen meer en meer voorbereid op de middelbare school, en daar hoort onder meer huiswerk en planning ook bij. De medewerkers van BSO XXS Buiten bieden de kinderen hier hulp bij.

 

 • Ophalen
  XXS BSO Buiten kiest ervoor om kinderen met eigen vervoer en met eigen medewerkers te halen en te brengen. Dit zorgt voor vertrouwen en structuur.

Onze kinderopvang in cijfers

Wij geven graag wat leuke getallen over onze kleinschalige opvang

31
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

160
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

120
Boterhammen

Aantal boterhammen per dag gesmeerd.

Kleine impressie