XXS BSO Buiten - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-397,page-child,parent-pageid-690,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

XXS BSO Buiten

XXS BSO Buiten is een actieve en sportieve buiten-BSO die samenwerkt met sportverenigingen in de gemeente waar we gevestigd zijn. In Cuijk is dat op sportpark De Groenendijkse Kampen, in Uden op het sportterrein van Udi’19 en op het sportterrein van sportvereniging Boekel.

 

Sport, ontspanning en creativiteit
XXS BSO Buiten biedt sport, ontspanning, creatieve workshops en educatie. Het belangrijkste streven is dat kinderen na school actief bezig zijn. Niet alleen binnen, maar juist vooral buiten. Natuurlijk kunnen niet alleen sportliefhebbers op onze BSO terecht. We stimuleren beweging, maar organiseren ook allerlei andere activiteiten.

 

Buitenschoolse opvang per uur
XXS BSO Buiten biedt voor- en naschoolse en vakantie-opvang voor groep 1 t/m 8. De buitenschoolse opvang wordt per kwartier afgenomen, en niet per dagdeel.

 

Gevarieerd activiteitenprogramma
XXS BSO Buiten biedt op alle middagen een gevarieerd activiteitenprogramma aan. De kinderen kunnen voetbal- of hockeytraining volgen of andere sporten beoefenen. Daarnaast organiseren we allerlei workshops en andere bezigheden. Denk aan creatieve middagen, koken, muziek of groene buitenactiviteiten bijvoorbeeld. We vinden het belangrijk dat ieder kind zich prettig voelt en aansluiting vindt bij een of meer creatieve, sportieve en uitdagende activiteiten.

 

Hoe ziet een middag op de BSO eruit?
Na schooltijd starten we altijd met iets te eten en te drinken. Ondertussen praten we gezellig bij. Daarna heeft je kind volop tijd om mee te doen aan activiteiten.

 

Uitjes in de vakantie
In de vakanties werken we met een vakantieprogramma gekoppeld aan een thema vol activiteiten en uitjes: midgetgolf, sporten, huttenbouwen, speurtochten in het bos of we geven workshops op de vestiging zoals koken, dans of kunst. Kortom, teveel om op te noemen. We blijven ons ontwikkelen en groeien in onze activiteiten.

Onze kinderopvang in cijfers

Enkele wetenswaardigheden XXS kleinschalige kinderopvang

38
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

175
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

155
Boterhammen

Aantal boterhammen per dag gesmeerd.

Kleine impressie