Praktische informatie - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
721
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-721,page-child,parent-pageid-690,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Praktische informatie

Openingstijden
XXS BSO Buiten is van maandag t/m vrijdag geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur.

 

Locatie
Buitenschoolse opvang XXS BSO Buiten is gevestigd in het JVC-gebouw op sportpark De Groenendijkse Kampen in Cuijk. De ruimte voldoet aan alle GGD-eisen, beschikt over een keuken waar we met de kinderen die dat leuk vinden aan de slag kunnen en maken we dagelijks gebruik van de heerlijke ruimte die het sportpark biedt. De voorschoolse opvang van XXS BSO Buiten vindt ook plaats op onze locatie bij JVC Cuijk, tevens is er een mogelijkheid om VSO af te nemen op onze locatie van kinderdagverblijf Villa XXS aan Mariaplein 2 in Cuijk-centrum als er een broertje of zusje gebruik maakt van deze locatie.

 

Veilig en betrouwbaar vervoer
De kinderen worden op school opgehaald en zijn binnen een kwartiertje op het sportpark.

 

Kwaliteitscontrole
XXS kleinschalige kinderopvang levert constante kwaliteit voor ouders en kinderen. Uiteraard voldoen we in alle werkzaamheden aan de geldende wet- en regelgeving. XXS kinderopvang is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Ook wordt intensief samengewerkt met de GGD en de gemeente. Jaarlijks voert de GGD een kwaliteitscontrole uit bij XXS kinderopvang. Die GGD-inspectie wordt uitgevoerd op basis van een checklist bestaande uit zo’n 110 items. De items worden met een voldoende of onvoldoende beoordeeld. Wij vinden het als organisatie erg belangrijk dat de GGD inspecties uitvoert, zodat de transparantie binnen de kinderopvang wordt vergroot en de kwaliteit wordt gewaarborgd.

 

Bekijk hier de GGD-rapporten:

BSO XXS Buiten Cuijk

BSO XXS Buiten Cuijk (locatie VSO)

BSO XXS Buiten Uden

BSO XXS BSO Buiten Grave

Onze kinderopvang in cijfers

Enkele wetenswaardigheden XXS kleinschalige kinderopvang

38
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

175
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

155
Boterhammen

Aantal boterhammen per dag gesmeerd.

Kleine impressie