BLOXXS VERTROUWEN - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
2232
post-template-default,single,single-post,postid-2232,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BLOXXS VERTROUWEN

BLOXXS VERTROUWEN

Het prille begin

Na ongeveer 9 maanden is het zover. Je kleintje wordt geboren. Een klein roze wezentje dat in je leven komt en meteen je hart verovert. Voor de ene is deze eerste periode een roze wolk, voor de andere gaat het niet zonder slag of stoot. Hoe dan ook, een bijzondere periode die je leven behoorlijk op zijn kop kan zetten.

Langzaamaan begin je aan elkaar te wennen…… Het is genieten, de kleine momenten waarop je baby tegen je aan ligt of het eerste lachje laat zien.

Toch komt ook dat moment dichterbij dat je weer aan het werk gaat.

Gedurende je zwangerschap ben je al een keertje verschillende opvangorganisaties gaan kijken. Je hebt afwegingen gemaakt op basis van gevoel en praktische overwegingen. Welke kosten zijn eraan verbonden, hoe je de locatie vond, welke indruk je hebt gekregen. Ook al sta je helemaal achter je keuze, het is toch een behoorlijke stap.

En dat begrijpen we bij XXS Kinderopvang maar al te goed. We zijn dankbaar dat jullie voor ons hebben gekozen en zullen ons uiterste best doen om jullie baby een fijne dag te bieden. We zien jullie als expert van jullie eigen kind. We hebben allemaal een studie gedaan die ons alles heeft geleerd over de ontwikkeling van kinderen, maar niemand kent jullie kind zo goed als jullie zelf. We nemen dan ook graag de tijd voor jullie om informatie uit te wisselen.

De eerste keer dat jullie baby mag komen wennen plannen we ook meteen een gesprek in. Dit zodat we kunnen bespreken hoe het met jullie en met de baby gaat. Wat vinden jullie belangrijk, hoe zit jullie kind in elkaar en wat doen jullie thuis om je kind te troosten en te helpen? Dit zodat we jullie kind zo snel mogelijk leren kennen en ervoor kunnen zorgen dat jullie kind zich zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. Een blije baby is een baby die zich ook goed kan ontwikkelen.

Wij begrijpen ook dat het brengen van je kind naar de opvang voor de een makkelijker gaat als voor de ander. Natuurlijk mag je ons bellen om te vragen hoe het gaat, we staan ook in nauw contact met elkaar via de ROSA-app. En weet dat we niet gauw iets raar vinden, de eerste keer gebeurt het vaker dat de moeder een traantje wegpinkt dan dat de baby dit doet. We hopen dat we je snel het vertrouwde gevoel kunnen geven dat je baby bij ons in goede handen is.

Je kind voelt ook heel goed aan hoe jij je voelt. Dus als jij je kind met vertrouwen bij ons laat, zal een kind zich ook sneller vertrouwd en veilig voelen.

Vertrouwen: een kostbaar goed.

Wat is het dan fijn om te merken dat ouders dit vertrouwen hebben. Het mooiste compliment dat je kunt krijgen. Een groot dankjewel aan al onze ouders. Dat jullie kinderen bij ons komen spelen maakt ons al superblij, maar door dit soort lieve kaartjes maakt ons hart een extra sprongetje: