BLOXXS HELDEN - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
1807
post-template-default,single,single-post,postid-1807,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BLOXXS HELDEN

BLOXXS HELDEN

De helden van de kinderopvang

Werken in de kinderopvang kun je alleen als je heel veel passie voor je vak hebt. Er wordt veel van de pedagogisch professionals verwacht en gevraagd. Uiteraard oog voor de kinderen en weten wat ieder individueel kind nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Hiervoor bieden ze allerlei leuke en educatieve activiteiten aan, zorgen voor interessant spelmateriaal, spelen mee om verdieping te geven aan het spel, helpen kinderen samen te spelen en leren kinderen voor zichzelf op te komen

Daarnaast zijn ze gedurende de dag ook bezig met: het bijhouden van administratie, voorbereiden van activiteiten, zorgen voor een schone en veilige omgeving, bereiden van voedsel, zorgen voor vaste eet-, slaap- en verschoonmomenten, overleggen met collega’s en ouders, bijhouden van vakkennis, enz, enz.

Dit vraagt veel van alle pedagogisch professionals, waaronder inzicht, kennis, flexibiliteit, geduld en warmte.

Als pedagogisch professional ben je van alle markten thuis, een echt multitalent.

En toen was daar……………………Een groot zwart kruipend monster op de muur!

Huilende kinderen, spanning en sensatie op de groep.

De een begint te roepen, de ander vindt het interessant, weer een ander raakt volledig in paniek (en of dat de kinderen of de pedagogisch professionals zijn laat ik over aan jullie fantasie)

Maar wat is het eigenlijk….….een klein lijf, 8 grote lange poten en het kan een prachtig web maken.

 

Niet gevreesd lieve kinderen, ook dan staan de helden van de kinderopvang paraat. Met knikkende knieën en gevaar voor eigen leven wordt de stofzuiger gehaald.

De spin verdwijnt

De rust keert weder

Alweer een probleem opgelost door onze helden!