BLOXXS - Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
1447
post-template-default,single,single-post,postid-1447,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BLOXXS

BLOXXS

Samen op ontdekking

Al eerder heb ik gesproken over kinderen als kleine ontdekkingsreizigers. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Ze doen allerlei ervaringen op door dingen te bekijken, voelen en te proberen. Leergierig als ze zijn nemen ze alle informatie op als sponzen.

Als pedagoog ben ik zelf ook enorm nieuwsgierig en leergierig.  Binnen XXS wordt continu gekeken naar kwaliteit en het versterken hiervan. Ook de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers wordt hierin als een groot goed gezien. Daarom ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Sinds een half jaar ben ik druk bezig met de opleiding tot trainer UK en PUK. Dit is een activiteitenprogramma waarbij alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs aan bod komen.

Samen met een enorm leuke groep mensen heb ik me ondergedompeld in dit VVE programma (vroeg- en voorschoolse educatie). Met “Puk” aan mijn zijde heb ik me verdiept in alle onderliggende theorieën en mogelijkheden. Het heeft me enorm enthousiast gemaakt over deze manier van werken.

Nu mag ik al onze medewerkers te gaan trainen en ondersteunen waar nodig. Een intensief traject waarover ook zij over een jaar hopelijk zeggen heel enthousiast te zijn.

Aan mij de nobele taak om ieders passie aan te wakkeren. Hoe kun je eigen talenten gebruiken om kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling?

Samen op ontdekking……………

Ik heb er nu al zin in!