Kleinschalige kinderopvang XXS in Cuijk en Uden
11
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

XXS kleinschalige kinderopvang

Extra small omdat juist in een kleinschalige, huiselijke omgeving ruimte is voor persoonlijke aandacht en de ontwikkeling van je kind. En kinderen zich daar vrij voelen om de wereld om hen heen te ontdekken.

Kinderdagverblijf Villa XXS

Op zoek naar een kleinschalig kinderdagverblijf waar je kind zich direct thuis zal voelen? Waar kinderen plezier beleven en zich kunnen ontwikkelen? De medewerkers van Villa XXS in Cuijk en Uden maken van elke dag een nieuwe belevenis.

XXS BSO Buiten

Een BSO waar je kind(eren) zich na school en in de vakanties actief met vriendjes en vriendinnetjes kunnen vermaken? XXS BSO Buiten is een actieve en sportieve buiten-BSO op sportpark De Groenendijkse Kampen in Cuijk en op sportpark Parkzicht in Uden.

Over XXS

Kinderen zien opgroeien die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Dat is de ambitie van XXS kinderopvang, elke dag opnieuw. We willen kinderen stimuleren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Afwisselende activiteiten

Ontwikkelen en stimuleren. Leuk en leerzaam. Cognitief en sociaal. Rustig en vol actie. Buiten en binnen. Sportief en creatief.

Schrijven en spreken

Luisteren en leren. Vertellen en voorlezen. Zingen en rijmen. Woordenschat en begrip vergroten.

Samen socialiseren

Leren samenwerken, aanpassen en delen. Interactie en ontwikkeling. Samen groeien en opgroeien. En elkaar versterken.

Uitdagend spelen

Spelen is leren. Samen ontdekken en beleven. Spelenderwijs ontwikkelen en vaardigheden leren.

Kleine impressie

Onze kinderopvang in cijfers

Enkele wetenswaardigheden XXS kleinschalige kinderopvang

38
Werknemers

Iedere dag staan ze weer klaar voor de kinderen

180
Luiers

Onze allerkleinsten verbruiken nogal wat luiers 😉

175
Fruit

Geschilde stukken fruit op een dag

155
Boterhammen

Aantal boterhammen per dag gesmeerd.